Kurkkusi on vahvuutesi

Button
Paremman käyttökokemuksen saamiseksi Septabene-sivulla suosittelemme käyttämään Google Chrome-, Safari- tai Mozilla Firefox -selainta jne.

Usein kysytyt kysymykset

Miten Septabene eroaa muista markkinoilla olevista kurkkukipua lievittävistä tuotteista?

Kolmitehoinen Septabene on oikea valinta jo kurkkukivun ensioireisiin ja kurkkukipuun. Septabene-tuotteet sisältävät kipua ja tulehdusta lievittävää bentsydamiinia ja taudinaiheuttajia poistavaa setyylipyrimidiumkloridia.

Näiden kahden vaikuttavan ainesosan ainutlaatuinen yhdistelmä muodostaa kolmitehon, joka on:

  • antimikrobinen,
  • kipua lievittävä,
  • tulehdusta hoitava.

Kuinka kauan voin käyttää Septabene-tuotteita?

Septabene-tuotteita on suositeltavaa käyttää enintään 7 päivää. Keskustele lääkärisi kanssa, jos oireet, kuten kuume, eivät häviä tai muuttuvat huonompaan suuntaan kolmen päivän kuluessa. Ota yhteyttä lääkäriin myös silloin, jos ongelma palaa.

Sopiiko Septabene lapsille?

Septabene-tuotteita on saatavilla imeskelytabletteina ja sumutteinaAikuiset ja yli 12-vuotiaat lapset voivat käyttää molempia tuotteita. Sopivaa tuotetta valittaessa voit kysyä lapselta, kumpaa hän toivoisi käytettävän: imeskelytabletit sulavat hitaasti suussa, ja sumutteen käyttö on nopeaa ja helppoa. Molemmat tuotteet ovat kolmitehoisia ja sopivat tulehtuneen kurkun ensioireita vastaan:

  • nopea kivunlievitys,
  • hoitaa tulehdusta,
  • poistaa taudinaiheuttajia.

Raskaus ja imetys

Raskaana olevat ja imettävät naiset pohtivat usein, mitä lääkkeitä he saavat käyttää. On tärkeää muistaa, että on suositeltavaa konsultoida lääkäriä tai farmaseuttia raskauden ja imetyksen aikana ennen lääkkeiden käyttöä.

Sisältävätkö Septabene –imeskelytabletit sokeria?

Eivät. Septabene-imeskelytabletit eivät sisällä sokeria, ja ne sopivat myös diabeetikoille.

Sisältääkö Septabene –sumute alkoholia?

Alkoholi on yksi lisäainesosista. Se edistää vaikuttavan ainesosan liukenevuutta ja siten myös tuotteen parempaa tehoa ja turvallisuutta. Mikäli tuotetta käytetään ohjeiden mukaisesti, sumutteen kautta nieltävä alkoholin määrä on vähäinen, joten sumute sopii yli 12-vuotiaislle lapsille.